Skip to content

AKTIVNOSTI

1JUNIOR KAMP

Počevši od 2010. godine, svakog leta organizujemo „Otvoreni letnji fudbalski kamp“ za polaznike našeg kluba ali i za članove drugih ekipa. Junior kamp organizovan je za decu uzrasta U11 i U10 i održava se u Brzeću, Kopaonik. Ceo projekat baziran je na socijalizaciji kroz svakodnevno učenje i usavršavanje tehničkih elemenata, turnirsko takmičenje u popodnevnim terminima, borbe za individualna priznanja, fudbalska predavanja, kao i aktivnosti sa trenerima-liderima.

2PRO KAMP

Pro kamp“ nastao je kao nastavak Junior kampa i organizovan je za igrače uzrasta U12 i U13. Koncipiran je tako da se u svakom danu kroz predavanja trenera, obuku na terenu, prikazivanje primera iz vrhunskog fudbala i primene u situacionim uslovima obrađuje određeni tehnički ili taktički element. Takođe u planu su i utakmice sa drugim klubovima. Pro kamp je smešten u Brzeće kod Kopaonika a polaznici borave u hotelu Junior.

3PRIPREME

Kako bi što spremnije odgovorile na izazove u prvenstvu, naše takmičarske selekcije svake godine idu na pripreme.

4Individualni Trening

FK DIF pruža mogućnost članovima našeg i drugih klubova za individualni rad u cilju poboljšanja ili otklanjanja nedostataka na tehničko-taktičkom polju.

5Kondicioni Trening

Ćlanovi našeg kluba mogu se prijaviti na dodatne kondicione treninge koje drži prof. dr Zoran Pajić, jedan od najpriznatijih i najuspešnijih stručnjaka na polju fizičke pripreme sportista. Za više informacija posetite www.zoranpajic.rs ili se obratite Vašem treneru.